Taike
Tampere
B2
Conikuvat

Pienlehtimarssi

Pienlehtimarssilta löydät omakustannesarjakuvien, pienlehtien ja muun printtitaiteen myyjät.

Aika
Lauantai 25.3. ja sunnuntai 26.3.2023

Tapahtumapaikka
Pienlehtimarssi tapahtuu la 25. - su 26.3.2023 Tampere-talon Puistolämpiöissä 1 (1. kerros) ja 2 (2. kerros).

Pienlehtimarssin ja yhdistyspöytien osallistujat

Pienlehtimarssi

1: Tampereen sarjakuvaseura ry
Tampereen Sarjakuvaseuran Sarjari-lehden ja Pekka Mannisen omien albumeiden myyntiä, mm Kapteeni Kuolioita

2: Femidistro/Feministinen sarjakuvatoiminta
Femidistro myy feministisiä ja queerzinejä, sarjakuvia ja muita julkaisuja eri tapahtumissa. Tarjoa juttujasi myyntiin! IG: @feministinen_sarjakuvatoiminta

3: Erittäin salainen tissimerenneitoseura
Erittäin salainen tissimerenneitoseura on sarjakuvataiteilijakollektiivi, joka haluaa tehdä maailmasta hitusen paremman ja hauskemman paikan sarjakuvien avulla. Uskomme feminismiin, yhteistyön voimaan ja croissantteihin. Seuraa touhujamme instagramissa @tissimerenneitoseura.

4: Kartsa ja Savi
Olemme Kartsa ja Savi, kaksi helsinkiläistä taiteilijaa ja käsityöläistä. Pöydästämme löytyy pastelligoottiin tyyliin niin söpöä kuin makaaberia kuvitusta, monenlaista sarjakuvaa, tarroja ja koruja. Tule toki moikkaamaan!

5: Sotavalta & Vihtoori
Olemme Sotavalta & Vihtoori, kahdesta taiteilijasta muodostuva queer pariskunta. Meidän pöydästä löydät sateenkaarevia sarjakuvia, fantasia-aiheisia tarroja, sekä koruja, postikortteja ja kaikkea muuta kivaa.

6: HEXWILLER, Mia Minerva & Sasha Kretova
Your favourite soft crybaby queer pals are here! Pöytämme tuo yhteen kolmen helsinkiläistyneen tekijän söpöimmät (ja vähän myös pelottavimmat) puolet. Valikoimasta löytyy ihanaa pikkukilkettä tarroista koruihin ja sarjakuvista taideprintteihin.
linkki
linkki
linkki

7: Haruempathy
Moikka, Harue täällä ja ekaa kertaa Tampere Kupliissa! Teen taidetta lempifandomeistani kuten Nier Automata, Genshin Impact, Tokyo Mew Mew ja Violet Evergarden, mutta sieltä välistä saattaa löytyä myös muutamat fandomit ja originaalitaide! Pöydältäni löytyy erilaisia printtejä ja erikois foliointi printtejä, charmeja, tarroja, pinssejä ja kirjanmerkkejä. Lämpimästi tervetuloa! linkki

8: ella, Tundra
ella: Myyn kauhu/fantasia-aiheisia printtejä, tarroja, charmeja, magneetteja ja paitoja (rajoitettu määrä).
Tundra: Oon valokuvaaja, nykyään pääosin digitaaligrafiikkaan jumittunut artisti joka myy tarroja :)

9: Nea Runne
Nea Runne on Helsinkiläinen sarjakuvataiteilija ja graafikko, jonka sydäntä lähellä ovat suloiset asiat ja taikatytöt. Ne ovatkin kantava teema myös Nean myyntipöydässä. Tule siis kurkkaamaan supersöpöt ja hassunhauskat sarjakuvazinet, printit ja tarrat!

10: Surkeart & Rosa Rea
Rosa ja Viima ovat sarjakuvapiirtäjiä Tampereelta. Pöydältä löytyy sarjakuvien lisäksi myös tarroja, kortteja, ja mahdollisesti jotain muuta taidesälää. Tekijöistä lisää löytyy ympäri somea nimimerkeillä @surkeart & @persikankukkia

11: Aletraidi, Anna ja Eini
Olemme kaveriporukka joka myy muun muassa erilaisia sarjakuvia, printtejä ja siirtotatuointeja. Tuotteissa korostuu eläinaiheiden lisäksi fantasia ja d&d elementit.
Aletraidi: linkki
Anna: instagram.com/lurkkija

12: Saida
Moikka, olen Saida! Pöydältäni löytyy hieman yhtä sun toista taidetuotetta; mm. printtejä, tarroja, pinssejä, magneetteja ja charmeja. Myynnissä on lisäksi muutama pienlehti! linkki

13: K4kkui, Lepask4 & Jellydani
heipähei! olemme sekalainen kolmikko Pirkanmaan alueelta, jotka ovat päätyneet yhdessä myymään kupliiseen näin ekaa kertaa. Meidän pöydästämme löytää eri sarjoihin painottuvaa fanarttia kuten Vocaloid, Enstars, Tintin seikkailut, ofmd ja muuta kivaa hieman niche sarjoista. Meiltä myös löytyy paljon original arttia eri tyyleillä. tuotteemme ovat charmit, tarrat, pinssit ja kasapäin hienoja printtejä!
taiteilija Kakku löytää somesta nimellä: @k4kkui
taiteilija Lepa löytää somesta nimellä: @lepask4
taiteilija Dani löytää somesta nimellä: @jellydani

14 Lauantai: Syyslehti, arara & nana
Olemme artisti kolmikko Tampereelta ja täydennämme toinen toisiamme taidoillamme sekä mielenkiinnonkohteillamme. Pöydän toisesta päästä löytää pirtsakoita printtejä ja tarroja joita tähdittävät suosittujen sekä hieman kaihoisiin muistoihin kenties unohtuneiden pelien ja animeiden hahmot (mm. Megaten ja Animal Crossing!). Vastakkaisesta nurkkausesta taas löytyy värikkäitä fantasia aiheisia olentoja sekä henkilöitä omaa valoaan etsimässä ja näiden maailmaan kutsumassa. Tervetuloa tutustumaan ja kurkkaamaan pöydän tarjontaa!


14 Sunnuntai: Rii
Hei ! Olen Rii ja olen tamperelainen nuori taiteilija Pöydältäni löytyy paljon fanarttia peleistä, animesta ja sarjoista. Myyn animetyylisiä julisteita, tarroja, kasseja ja kaikkea muuta! Nähdään kujalla ! <3

15: Velhox
linkki
Tuotevalikoimani on alati laajeneva kasa fanitaidetta eri manga-sarjakuvista, videopeleistä ja  animaatiosarjoista. Myyn digitaalisesti piirrettyjä taideprinttejä, vinyylitarroja sekä paljon pinssejä!

16: altvmn & estersunnday
Moi! Olemme kaksi 19-vuotiasta  taiteilijaa Tampereelta ja pöydältämme löytyy anime/manga- ja peliaiheista fanitavaraa. Teemme muunmuassa printtejä, pinssejä, tarroja ja avaimenperiä. Aihepiireihimme kuuluvat Genshin Impact, Heaven Official’s Blessing, Jujutsu Kaisen, Chainsaw Man, Jojo's Bizarre Adventure, One Piece ja monia muita!
Altvmn: linkki
Estersunnday: linkki17: lucinfernos & kylkiluukaramelli
lucinfernos: Mun pöytäpuolelta pöytyy laaja valikoima printtejä, tarroja, pinssejä ja muita spesiaalituotteita kuten avaimenperiä ja akryylipinssejä. Genshin Impact, rytmipelit ja Kirby ovat lähellä sydäntäni, mutta muita yllätyksiäkin voi löytää tuotteista!
kylkiluukaramelli: Mun puolelta taas löytää niin pastelliunelmia kuin tummia mustetöitä. B-luokan scifi ja 90-luvun anime on mun töissä toistuvia teemoja, mutta kaikkea muutakin löytyy aina j-muodista The Magnus Archivesiin.
Meidän Instagramit löytyy samoilla taiteilijanimillä! :)

18: nokivaris & XOHIHI
Olemme kaksi digitaalista taiteilijaa Tampereelta. Meidän pöydältä löytyy printtejä, charmeja, tarroja ja muuta hauskaa esim. Chainsaw Manista, LOTR:sta, JJBA:sta ja Jujutsu Kaisenista! Tulkaa ihmeessä katsomaan meidän töitä ja juttelemaan! :)

19 Lauantai: Kai Ohto
Pöydältäni löytyy runsaasti fanitaidetta printteinä ja tarroina hahmoista ja sarjoista, joista satun pitämään. Omia suosikkejani ovat mm. Dragonball, JJBA ja Yugioh. Lisäksi kehittelen omaa sarjakuvaa, joka käsittelee häröjä antropomorfisia puita, joista pöydältäni löytyy 24-sivuinen sarjakuva.

19 Sunnuntai: Reetta Kallio ja Jenni Välikangas
Reetta Kallio: www.reettakallio.com
Olen Tamperelainen freelancer kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Pöydästä minulta löytyy sarjakuvazinejä joiden tarinat pyörivät scifin ja jännityksen ympärillä, sekä printtejä, tarroja ja kangaskasseja.
Jenni Välikangas: www.jennivalikangas.com
Olen sarjakuva- ja kuvataiteilija. Käytän perinteisiä tekniikoita, ja päämateriaalini ovat tussit sekä akvarellit. Töissäni seikkailevat eläinhybridimäiset hahmot surreallistisissa maisemissa, ja tähän mennessä ilmestyneissä sarjakuvissani saadaan nauttia maisemallisuudesta sekä seikkailuista, joissa yhdistellään mytologiaa ja itsekkäitä päämääriä nykyaikaisessa ympäristössä.

20: Lauantai: Kris Keränen
Moi! Mun nimi on Kris ja tykkään piirtää kovasti eläimiä ja muita luontoaiheisia juttuja! Olen joskus julkaissut pari sarjakuvaa ja tänä vuonna haluaisin uskaltautua tulla myymään taidettani tapahtumiin suoraan kasvotusten. Myynnistä löytyy kaikkea pientä kivaa tekemistäni postikorteista ja sarjakuvista tarroihin, pinsseihin, avaimenperiin ja muihin jänniin juttuihin.
Taidettani voi helposti seurata instagramissa: linkki
Tuotteisiini pääsee myös tutustumaan ennakkoon täällä: linkki

20 Sunnuntai: EeviArt & PawsUpRobbie
Moi! Olen Eevi, ja nautin ensisijaisesti fanitaiteen piirtämisestä. Piirtämäni hahmot ovat yleensä peräisin animaatiosarjoista ja -elokuvista, kuten Steven Universesta, My Little Ponysta tai Disney ja Ghibli -elokuvista.
Hei! Nimeni on Robert, somessa minut usein löytää nimimerkillä PawsUpRobbie. Piirrän usein LGBTQ-aiheista original character -digitaidetta, mutta tuotteistani löytyy myös fanitaidetta erilaisista peli- ja sarjakuvahahmoista, esimerkiksi Pokemonista, omaperäisellä piirrustustyylillä. Tuotteita löytyy muun muassa taideprintteinä, tarroina sekä pinsseinä.

21-22: Tammerkosken lukio
Tammerkosken lukion opiskelijoiden taidetta sekä käsitöitä tarjolla! Myyjiä on useampia, joten esillä on paljon erilaisia tyylejä sekä aiheita moneen makuun.

23 Lauantai: r0skisprinssi
Hewwoo!
Minun Roskan, hassunhauskan artistin pöydältä tulette löytämään tarrojen, kirjanmerkkien ja printtien muodossa mm. MXTX, Sanrio, Genshin Impact, Thai BL ja alkuperäis taidetta. Tervetuloa ja tulkaa ihmeessä tervehtimään!

23 Sunnuntai: Violetscanfly
Moi vaan! Olen Soup, nörttikulttuuria rakastava taiteilija. Pöydästäni löytyy niin fanitaidetta kuin ripaus omaakin kamaa printteinä ja tarroina. Jos pidät haltijoista, mxtx-jutuista tai vaikka Monster Highsta, kannattaa tulla kurkkaamaan!
linkki
linkki

24: Cherrypxw
Olen Tampereella asusteleva digitaalisen taiteen harrastaja, sekä pelialan opiskelija.
Teen taidetta monista itselleni tärkeistä asioista, kuten videopeleistä ja pehmoisista corgeista.
Pyrin jakamaan töilläni iloa ja hyvää mieltä kaikille!

25 Lauantai: Nyyra, Nukkuvalokki & Kiia Kostet
Moikka! Pöydän takaa löydät kolme kaverusta, jotka bondas animaatiosarjojen ja taiteen kautta. Meidän pöydästä löytyy fanarttia (Skate the Infinity, Digimon, Steven Universe...), söpöjä eläinhahmoja ja siistiä originaalitaidetta! Tiedossa on mm. printtejä, zinejä, tarroja, koruja ja savilokkeja. Löydät varmasti jotain sulle mieluista! Löydät meidät instagramista:
linkki
linkki
linkki


25 Sunnuntai: Pikkelssii & Paahdinkeitin
Teemme tarra-ja printtipainotteisia tuotteita ja työmme ovat original ja fani contenttia. Löydät meidät esimerkiksi Twitteristä @PikkelssiiArt ja @Paahdinkeitin.

26: Viivi Esmeralda
Tunnelatautuneita taideprinttejä sekä söpöjä katti- ja koiramagneetteja. Mukana myös ainakin mielenterveysteemaista Aatoksii-zineä.

27: Eva Mäkelä, Emmi Nieminen ja Tuukka Teponoja
Eva Mäkelä ja Tuukka Teponoja ovat kaksi kuvataiteilijaa ja sarjakuvantekijää Imatralta. Mäkelän ja Teponojan teoksissa yhdistyvät kauhu, scifi, surrealismi ja kaikin puolin Levoton Meno. Emmi Nieminen on tamperelainen kuvataiteilija, sarjakuvantekijä ja kuvittaja, jonka teoksissa katsotaan tyhjyyteen siinä toivossa, että tyhjyys vastaisi ja osaisi neuvoa missä mennään.
Eva Mäkelä IG: @evascreams
Tuukka Teponoja IG: @teponoja
Emmi Nieminen IG: @lemminiemister

28: Siiri Viljakka & Para Valta
Siiri Viljakka (s. 1995, Varkaus) on Turussa asuva sarjakuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataiteilija. Hänen teoksensa käsittelevät usein rimpuilemista ja kiehtovia ihmiskohtaloita queer-näkökulmasta.
Para Valta (s. 1995, Siilinjärvi) on Oulussa asuva sarjakuva- ja kuvataiteilija. Hänen taiteensa vallitsevia teemoja ovat mielenterveystaistelut ja niiden kautta kohti parantumista kulkeminen sekä surrealistinen kauhu ja kauneus.

29: Karri Laitinen ja Kymenlaakson Opiston sarjakuvalinja
Kymenlaakson Opiston sarjakuvalinja (ja oppilaita vähän muiltakin linjoilta)

30: Muurlan sarjakuvalinja
Muurlan sarjakuvalinja on kaksivuotinen sarjakuvakoulu. Myymme sarjakuvia, kortteja ja tarroja.

31: Limingan taidekoulu
Limingan Taidekoulun sarjakuva -ja animaatio linja on Suomen vanhin ja suurin sarjakuvakoulu. Myynnissä on uusin kirjamme, kokoelma halutuimpia LISKO-klassikoita, opiskelijoiden uunituoreita pienlehtiä, tarroja , avaimenperiä ja sen sellaista.

32: AhlmanEdun sarjakuvalinja
AhlmanEdun kuvataidelinjan opiskelijat esittävät: Kauneutta, sanomaa, oudon söpöä, hurjuutta… lajityypeistä riippumatta.
Kuva: myöhemmim

33: Auraboo
Olen vantaalainen sateenkaareva sarjakuvataiteilija, jonka töissä näkyvät vesivärit, fantasia ja HLBT-teemat. Pöydältäni löytyy sekä omaelämänkerrallisia sarjakuvia että fantasiasarjiksia mm. velhoista, keijuista ja haltijoista, kaksi taidelehteä täynnä kauneimpia kuvituksiani nais- ja miespareista, sekä postikortteja, erikokoisia printtejä ja tarroja/tarra-arkkeja kuvituksillani. Taiteeseeni voi tutustua kotisivuillani: linkki

34 Lauantai: Siina Sipilä
Olen Lahdessa asuva kuvittaja, graafikko ja sarjakuvataiteilija. Pidän söpön ja melankolisen yhdistämisestä, ja inspiraatiota saan unenomaisesta tunnelmasta ja vintagekuvituksista! Myyn zinejä, tarroja ja printtejä – sekä originaalitaidetta että fanitaidetta. Instagramissa minut löytää käyttäjältä @honelinn

34 Sunnuntai: miilok
Piirrän paljon hassuja ja värikkäitä eläimiä! Myös luonto on tärkeä teema taiteessani. Pöydältäni löytyy monipuolisesti tarroja, postikortteja ja puuvanerista leikattuja koruja/avaimenperiä.

35: Tiina Talvikki
Värikkäät guassikuvitukset ja fantasiateema ovat Tiina Talvikin tuotteiden ydin. Häneltä löydät niin printit, tarrat kuin käsintehdyt sketchbookitkin.
linkki

36: Iriini Kalliomäki
Iriini on kuvittaja ja sarjakuvataiteilija, joka on asunut ja opiskellut Isossa-Britanniassa. Iriini kertoo tarinoita joiden sankareita ovat usein mummot taikka pienet tytöt ja joiden pahis saattaa olla vaikka söpö pupu. Messuilla hän myy mm. Dolores-sarjakuvaansa. Dolores on vanha nainen peri englantilaisessa rannikkokaupungissa. Hän kutoo lonkeroita ja hänellä on suunnitelma. Vuoden 2021 keväällä Iriini julkaisi 2 osaisen sarjakuva-albumin The Invasion of Bunnybots Kiinassa. Jos kiinan kieli onnistuu (taikka kiinnostaa) voi tämänkin kirjan ostaa messuilta! Lisäksi Iriini myy kortteja ja tarroja. Iriinin töitä voi pällistellä osoitteessa linkki

37: Mae-Mae
Heipsun! Olen Mae Korvensivu, olen manga-intoilija ja piirrän hassuja kuvia moneen eri lähtöön! Pöydältäni löydät "Clownfish Twister" manga sarjani ensimmäistä kertaa saatavilla täysin valmiina! Sarja on neljä täyttä mangapokkaria pitkä! Mukana myös tarpeettoman karismaattinen "SUSIKALENTERI". Jos tarvitset elämääsi...kovin...uljaita eläimiä, tule kurkkimaan!!
Ja jos aikuisempaan makuun tarvitaan tavaraa, sitäkin löytyy! Tulista tavaraa aikuisille sekä kirjana että sarjiksena!
...Ja tarroja kirahveista. Koska kirahvit on kivoja!

38: hilu shop
Myyn kaupassani hilu shopissa suunnittelemiani tarroja ja printtejä sekä kaikkea muuta kivaa kuten koruja, magneetteja ja pinssejä. ૮ • ﻌ - ა ★

Pöytä 39: JKmiddlehouse
Janika Keskitalo tai nimimerkiltään jkmiddlehouse, on graafikko ja striimaaja Tampereelta. Pöydältä löytää taideprinttejä, asusteita, tarroja, sarjakuvia ja omakustanteisia kirjoja. Taiteessa tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan päällä voi myös tilata pieniä tussitöitä. linkki

40: Anni K. Comics
Anni K. on tamperelainen nettisarjisti, jonka pöydästä löytyy erilaisia zinejä sekä printtejä, kortteja ja tarroja.

41 Lauantai: Broci
Broci on sarjakuvataiteilija ja kuvittaja. Hänen pöydältään löytyy kauhusarjakuva-albumi Bad Friday sekä muuta jännittävää ja kuumottavaa.
Brocin työt saavat inspiraationsa mytologioista, kauhutarinoista, sarjakuvista ja mangasta, metalli- ja witch house musiikista, elokuvista ja muodista.
Hän viettää mielellään aikaa lukien kauhukirjoja.

41 Sunnuntai: GwendolynCrafts & NunumeArts
Hei! Olemme kaksi kaverusta jotka jakavat innostuksen taiteeseen ja käsitöihin! Conit ovat iso osa elämäämme, mutta olemme uusia myyntipöytäläisiä.
Pöydältämme löydät printtitaidetta, akryylicharmeja sekä metallipinssejä. Pöydällämme on myös perinteisiä käsitöitä, kuten virkattuja amigurumeita ja charmeja, sekä ommeltuja laukkuja ja muita pienempiä töitä.
Nähdään Tampere Kupliissa! ♥

42: Leorppa
Mut tunnetaan Taival sun luo -nimisen nettisarjakuvan tekijänä. Teen myös paljon veistoksia, muraaleja ja muita originaalitöitä. Kupliissa pöydältäni tulet löytämään mm. pastelligootteja pehmoleluja, söpöjä pieniä veistoskoruja, käsintehtyjä magneetteja, akryylicharmeja ja printtejä & kortteja sekä fani- että originaalitaiteesta.

43: cryvulpes
tarjolla paljon genshin impact fanarttia !!

44: iaia
Moikka! Olen Iaia ja piirtelen töitä esim. Genshin Impactista, Enstarsista, Project Sekaista ja vtubereista opiskelun ohella. Pääsääntöisesti teen työni joko akvarelliväreillä tai digitaalisesti piirtäen ja tykkään käyttää reilusti värejä. Tuotevalikoimaani kuuluu mm. printtejä, tarroja, signeerattuja 'polaroideja', charmeja ja pinssejä.
linkki
linkki

Pienen Salin lämpiö (vain lauantai)

45: Tuisku Hiltunen
Helsinkiläinen sarjakuvanpiirtäjä ja kuvittaja. Twitter & instagram @tui_hil

46: Antirasistiset taiteilijat ART ry
Antirasistiset taiteilijat, ART ry on 1/2023 perustettu valtakunnallinen yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia turvallisena alustana antirasistista taidetta tekeville taiteilijoille taustoistaan riippumatta. Mukana on tällä hetkellä n. 35 taiteilijaa eri taiteenaloista.

47: bunicorn design
Hei! Olen Tamperelainen koruartisti. Olen tehnyt koruja noin 2 vuotta, myynyt 1 vuoden. Toivon jonain päivänä saavani tällä elantoni.
Tyylisuuntani ottaa paljon vaikutteita aasialaisesta katumuodista kuten lolita, fairykei, yami kawaii, jne. Päätuotteeni ovat korvakorut, joista olen vähitellen laajentanut myös yhteensopiviin ranne- ja kaulakoruihin.
Kaikki korukoukut ovat suomalaista ruostumatonta terästä.
linkki

48: Unetonkuu
Hei! Olen unetonkuu ja tarjoen teille valikoiman omaa taidettani mm. erillaisissa printeissä ja asusteissa. Teemana tuotteissa näkyy inspiraatiota erillaisista katumuoti tyyleistä, j-muoti tyyleistä, animesta ja mangasta. Tarjontaa löytyy niin pastellinälkäisille kuin goottisieluille. Tervetuloa tsekkaamaan valikoimaa!♡

49: Gloomykisu
Pöydältäni löytyy laaja valikoima printtejä, sekä tarroja. Vahvana teemana on kauhu, pelit, sekä kaikki söpöt otukset! Voit etukäteen tarkastella tuotoksiani somessa: linkki

50: Shanuraru & HallaBanshee
Olemme molemmat suuria DnDn ja muun nörttikultuurin faneja, joten pöydältämme tulee löytymään printtejä sekä animesta, videopeleistä ja muista sarjoista. Valikoimassamme on myös tarroja ja taide lehtisiä eri fandomeista kuin myös omista hahmoistamme. Tule toki pyörähtämään pöytämme äärellä moikkaamassa ja löytämässä mukavia yllätyksiä!

Yhdistyspöydät

Pöydät 1-2: Kutikuti

Pöytä 3: Tracon ry

Pöytä 4: Turun sarjakuvakerho

Pöytä 5: Joensuun sarjakuvaseura

Pöytä 6: Lauantai: Nippori / Porin kirjasto

Pöytä 6: Sunnuntai: Pixel Sisters

Pöytä 7: Harrastusseura Revontuli RY

Pöytä 8: Kummacon

Pöytä 9: Suomen sarjakuvaseura

Pöytä 10: Kazecon

Yhteys- ja muuta tietoa

2.3.2023: kirje pienlehtimarssin hakijoille

Ongelmia? Kysyttävää? Ota yhteyttä pienlehtimarssi(ät)tamperekuplii.fi

Tutustu pienlehtimarssin tietosuojaselosteeseen.