B2
Tampere
Conikuvat
Taike

Yleistä

Tampere Kuplii on hyvän mielen sarjakuvafestivaali, joka on tarkoitettu kaikille sarjakuvista kiinnostuneille. Vuonna 2023 Tampere Kuplii järjestetään jo 17. kerran. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Aukioloajat

Viikonloppuna Tampere-talo on auki lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-17.

Tapahtumapaikat

Viikonlopun festivaalitapahtuma sijaitsee Tampere-talossa, osoitteessa Yliopistonkatu 55, Tampere.

Arkipäivien ohjelma jakaantuu eri puolille kaupunkia. Lisätietoja löydät alasivulta arkipäivien ohjelma.

Teema: Kasvoin sarjakuvissa

Vuoden 2023 teemamme Kasvoin sarjakuvissa kuvastaa ihmisen ja sarjakuvan yhteiseloa. Joka sukupolvi lukee sarjakuvista omat tarinansa ja etsii niistä inspiraatiota. Kun kasvamme, sarjakuvat ympärillämme myös kehittyvät. Sarjakuvien tekijöiden ja kokijoiden sekä suuren maailman välillä on ikiaikainen yhteiselo, jota koitamme hyvän fiiliksen sarjakuvafestareilla ymmärtää.

Myyjät

Tampere Kupliissa on paikalla viikonloppuna useita eri myyjiä, joilla on myynnissä sekä kotimaisia että ulkomaisia sarjakuvia, ja monenlaisia sarjakuviin liittyviä tuotteita.

Narikka

Tampere-talon maksullinen vaatenarikka sijaitsee rakennuksen pääaulassa. Narikka maksaa 3e (alle 12-vuotiaat veloituksetta) ja sen voi maksaa käteisellä tai kortilla.

Käteisautomaatit

Nosto-käteisautomaatin löydät Tampere-talon aulasta.

Otto-käteisautomaattit löytyvät tapahtumapaikan läheisyydestä kauppakeskus Tullintorilta sekä Rautatieasemalta.

Saapuminen julkisilla välineillä

Tampere-taloon on helpointa saapua julkisilla kulkuvälineillä läheltä ja kaukaa. Lisäohjeita löydät Tampere-talon sivuilta. Paikalta löytyy myös runsaasti tilaa polkupyörille.

Saapuminen henkilöautolla

Lähin pysäköintitalo Finnpark P-Tampere-talo sijaitsee kahden korttelin päässä tapahtumapaikalta, maksutapana kortti tai Moovy-sovellus. Muista pysäköintipaikoista löytyy hyvä kartoitus Tampere-talon sivuilta.

Pääsymaksu

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Ruoka ja majoitus

Tampere-talon omien ravintoloiden lisäksi muutaman minuutin kävelyetäisyyden päästä löytyy laaja valikoima ruokapaikkoja sekä -kauppoja. Myös hotelleja on muutaman sadan metrin säteellä useita.

Yleiskatsaus

Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaali järjestetään jo 17. kerran vuonna 2023. Tapahtuma järjestettiin ensi kertaa vuonna 2007 Finlaysonin alueella. Vuodesta 2016 alkaen Tampere Kuplii on järjestetty Tampere-talossa. Tapahtuman järjestää Tampere Kuplii ry.

Löydät listan aiemmista tapahtumista Tampere Kuplii ry:n kotisivuilta.