Conikuvat
B2
Tampere
Taike

Työvoimarekry

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Tampere Kuplii -sarjakuvafestareille! Hyvän fiiliksen sarjakuvafestivaali ei ole mitään ilman tekijöitä, joten tule osaksi kuplivaa joukkoamme tekemään tapahtumasta totta. Apua tarvitaan kasauksessa, ohjelmasaleissa, yleisissä tiloissa ja infossa. Hyvän fiiliksen lisäksi tarjoamme työvoimalle tapahtuman aikana lämpimän ruuan sekä taukotilan. Tervetuloa mukaan!

Tampere Kuplii on hyvän mielen sarjakuvafestivaali, joka on tarkoitettu kaikille sarjakuvista kiinnostuneille. Tampere Kupliin keskiviikon, torstain ja perjantain ohjelmasta vastaavat järjestävät tahot itse, joten työvoimaa tarvitaan vain festivaaliviikonlopulle eli lauantaille ja sunnuntaille. Festivaaliviikonlopun kasaaminen tapahtuu lauantaiaamuna (arviolta kello 5-10 välisenä aikana), jolloin on myös ylimääräistä työvoimatarvetta.

Järjestyksenvalvonnasta vastaa Tampere-talo, mutta Tampere-talon järjestyksenvalvojien työpareiksi tarvitaan Tampere Kupliin vapaaehtoisia. JV-kortti tai aiempi kokemus vastaavien tapahtumien järjestyksenvalvontatehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avataan tammikuun aikana.

Työvoimaksi voi ilmoittautua Kompassin kautta.

Kompassi vaatii kirjautumisen; jos olet ollut töissä aikaisemmin Tampere Kupliissa tai esimerkiksi Traconissa, sinulla on Kompassin tunnukset. Muussa tapauksessa sinun on rekisteröidyttävä uudeksi käyttäjäksi. Kirjauduttuasi löydät linkin Tampere Kuplii -tapahtuman ilmoittautumislomakkeeseen etusivulta. Varmista ensin, että henkilötietosi ovat ajan tasalla ja täytä sen jälkeen työvoimailmoittautumislomake.

Työtehtävät

Voit valita tehtävistä useammankin ja esittää lisätietoja/toivomuksia siihen varatussa kohdassa. Nämä pyritään ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon työvuoroja ja -tehtäviä jakaessa. Työvuorot sekä mahdolliset lisätiedot ilmoitetaan työvoimalle ennen tapahtumaa, joten varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikea! Tapahtuma tarjoaa työvoimalle työvuoropäivinä ruokailun, pääsyn taukotilaan sekä tapahtuman jälkeen järjestettävät kaatajaisbileet (K-18), joiden ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Myös työtodistuksen saa halutessaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: tyovoima(ät)tamperekuplii.fi.