Tampere
Taike
Conikuvat
B2

Pienlehtimarssi

Avoin kirje paikkaa hakeneille

Tervehdys kaikille!

Kiitos suuresta mielenkiinnosta Tampere Kuplii 2023 pienlehtimarssia kohtaan. Hakemuksia Google Forms-hakemuksen kautta tuli perille 120, joiden sisällä yli 170 taiteilijaa kilpailivat marssipöydistä. Olisi ollut ihanaa pästää jokainen luova sielu valloilleen Kupliiseen, mutta valitettavasti meillä on rajallinen määrä tilaa Tampere-talossa ja jouduimme rajaamaan paikat viiteenkymmeneen.

Info-sähköpostien lähettämisessä kävi useampi kömmähdys pienlehtimarssivastaavan osalta. Kaikki sähköpostit eivät löytäneet tietään perille, ja tietoturvan kanssa oli ongelmia alkuperäisessä viestissä. Pahoittelemme asiaa, ja teemme parhaamme tulevaisuudessa kaltaisten ongelmien minimoimisessa. Jos lähetit hakemuksen etkä ole saanut sähköpostia, laita mailia pienlehtimarssi (ät) tamperekuplii.fi

Pienlehtimarssivastaava on saanut palautetta ja kysymyksiä tämän vuoden hakuprosessista, ja haluammekin avata tätä hieman enemmän, jotta Kuplii pysyy mahdollisimman läpinäkyvänä sen kävijöille ja osallistujille:

Jos sinua ei valittu tänä vuonna pienlehtimarssiin, se ei johdu sinusta henkilönä. Hakijoita on yksinkertaisesti liikaa, jotta kaikki pääsisivät mukaan.

Pienlehtivastaava kiittää kaikkia palautteesta ja hyvistä pointeista tulevaisuutta varten. Ilman teitä ei olisi Kupliita, ja siksi haluammekin hyvän yhteisymmärryksen välillämme.

Ches Widberg, pienlehtimarssivastaava

Ongelmia? Kysyttävää? Ota yhteyttä pienlehtimarssi(ät)tamperekuplii.fi

Takaisin marssimaan