B2
Taike
Conikuvat
Tampere

Viesti cosplaykilpailijoille

Oheinen viesti on lähetetty cosplaykilpailijoille 14.3. klo 8.21.

Cosplayvastaavan yhteystiedot: Regina Tverdohleb
+358449387765 / cosplay@tamperekuplii.fi

Tervetuloa kisaamaan Tampere Kupliin 2023 cosplaykilpailuun! Ohessa päivän ohjeistus!

Tässä vaiheessa Cosplayvastaavana toivotan kaikille osallistuneille ihanaa kisaa! Ei muuta kuin lykkyä tykö ja tapahtumapaikalla nähdään! Mikäli ilmenee kysyttävää, ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Kaukopaikkakuntalaisille: Tampere-talon katuosoite on Yliopistonkatu 55. Katso kulkuyhteydet Tampere-talon sivuilta osoitteesta: http://www.tampere-talo.fi/kulkuyhteydet

SISÄLTÖ

COSPLAY KISAPAIKKA

Kisaajien ilmoittautuminen tapahtuu kuvauspisteellä Duetto 2 tilan vieressä, jonne ohjeistetaan tarvittaessa cosplaymammojen voimin ja/tai infopisteellä! Itse esituomarointi tapahtuu 1. kerroksessa pukuhuoneissa 101-103 (Pieni Sali), jonne opastetaan kuvauspisteeltä ilmoittautumisen myötä. Kisa on puolestaan Tampere-talon Pienessä salissa (1. kerros), johon on kulku kisaajille backstagen kautta.

HUOM! Vain kisaan osallistuvat + tuomarit ja juontaja pääsevät kulkemaan backstagelle! Backstagella ja kuvauspisteellä on cosplaymammoja auttamassa teitä pukujen ja kisapäivän kulun kanssa. Muistutan myös, että backstagelle jätetään tavarat omalla vastuulla.

COSPLAYKISAPÄIVÄN KULKU

Päivä alkaa klo 10.00 Tampere-talon ovien avauduttua kisaajien ilmoittautumisella kuvauspisteellä, jonne teidät osataan opastaa tarvittaessa infosta kysymällä. Mitä aikaisemmin olet valmiina, sen parempi! Mikäli et ehdi ilmoittautua klo 11.30 mennessä ilmoittamatta itsestäsi mitään, sinun ja mahdollisen parisi osallistuminen voidaan mitätöidä. Ilmoitathan siis joko etukäteen tai kisapäivänä ennen klo 11 minulle, jos et pääse paikalle tai sinulle tulee muuta estettä etkä ehdi juuri klo 11 paikalle. Ilmoittautumisen jälkeen napataan kuvat kuvauspisteellä (Cosplaymammat ohjeistavat) ja käydään esituomaroitavana klo 12.30 mennessä! Juontaja voi tarvittaessa myös käydä jutustamassa!

Kisapaikalla, Tampere-talon Pienessä salissa tutustuminen klo 12.30 alkaen bäkkärin kautta. 12.45 kokoontuminen jonoon. Katsojat pääsevät sisälle saapumisjärjestyksessä 12.50 ja kisa alkaa 13.00.

Ennen kilpailun alkua kisaajat järjestetään kisanumeronsa mukaiseen järjestykseen salin sivuovelle. Kisanumeroa ei ole pakko olla lavalla, mutta kuvauspisteellä se vaaditaan. Ohjelman alettua tulee kommunikointi muiden ihmisten kanssa suorittaa mahdollisimman hiljaa.

Heti, kun olet päässyt lavalta cosplaymammat ohjaavat sinut seuraamaan loppukilpailua yleisöön tai lavan sivuun, mikäli pukusi ei kestä istumista. Jos tarvitset taluttajaa lavalle tai portaisiin, voit ilmoittaa tarpeesta jo etukäteen cosplayn sähköpostiosoitteeseen tai ilmoittaa asiasta paikan päällä cosplaymammoille. Mikäli tarvitset apuhenkilöä backstagelle – sinun on ilmoitettava minulle, cosplayvastaavalle, asiasta etukäteen.

PUKEUTUMINEN

Pukuhuonetta bäkkärillä voi käyttää kello 10.00 lähtien ja sinne voi jättää omia tavaroitaan. Pukukopissa on erillinen Kupliin työntekijä vahtimassa pukuhuoneiden käyttöä. Pukuhuoneessa on saatavilla pientä cosplayaajan ensiapupakkia, jota voi tarvittaessa hyödyntää, jos puku yrittää esimerkiksi hajota. Cosplaymammat voivat olla tässä avuksi, jos ystävällisesti sitä pyydätte.

HUOM! Huomiothan, ettei Pienen Salin lavaa tai backstagea ei saa sotkea glitterillä, tekoverellä, nesteillä, höyhenillä, terälehdillä, tms! Siivoathan myös omat sotkusi pois.

Backstage-pukuhuoneet pitää tyhjentää henkilökohtaisista tavaroista heti cosplaykilpailun päätyttyä. Huomioithan, että puku täytyy olla täysin valmiudessa kuvauksen ja esituomaroinnin yhteydessä.

KUVAUS

Kaikista kilpailijoista otetaan valokuvat ilmoittautumisen yhteydessä kuvauspisteellä. Kaikki kuvat julkaistaan finaali- tai voittostatuksesta riippumatta tapahtuman jälkeen osoitteessa conikuvat.fi. KLO 10-12

TUOMAROINTI

Pukukilpailijoiden esituomarointi ja tuomareiden tapaaminen aloitetaan klo 10.00 Pienen Salin bäkkärillä. Tuomareiden luokse tulee olemaan opasteita, jonka lisäksi kuvauspisteellä pyörii yleensä vähintään yksi mamma, jotka ohjaavat kisaajia tuomarointiin. Muista, että mammat ovat sinua varten :) ♥ Esituomarointia ei kannata stressata liikaa-- heitä jännittää varmasti yhtä paljon kuin teitä! Tässä voidaan esittää esimerkiksi jotain kysymyksiä tuomariston puolesta. Tuomaroinnissa on jokaiselle kisaajalle/parille varattu noin 2-5 min. Esituomarointi päättyy klo noin 12.30. Paikalla on myös juontaja, jolle voi halutessaan ilmoittaa lisätietoja oman esittelynsä suhteen!

COSPLAYMAMMAT

Cosplaymammat ovat kisaajien hyödynnettävissä olevia avustajia tapahtuman aukeamisesta lauantaina kisan päättymiseen saakka. He ovat auttamassa juuri sinua ja mahdollista pariasi kisapäivänä, joten pyydä rohkeasti apua. Muistakaa olla ystävällisiä näitä apureita kohtaan!

YLEINEN AIKATAULU

Loppusanat: Muista kisapäivänä juoda vettä, käydä vessassa ja hengittää!